Projekt

Jag brukar kalla mig själv Idéot. Jag har alltid en massa ideér på gång, vissa genomförs andra inte. Här nedan kommer några av de saker jag iscen satt.

Fredsuppdraget.se
Ett uppdrag varje dag, kl 10.00 under hela 2012. Ett litet uppdrag för att skapa fred i dig själv och fred på jorden:-) Projektet lyckades på första veckan få helsidor i både BLT, Commersen och DN. Besök projektet nu! En gratis kurs i personlig utveckling:-) Klicka här.

Allas rätt till MVG
En kampanj jag startade i slutet av November 2010.
Läs mer här.

Dagens dikt
Har sedan Januari 2009 skrivit en ny dikt varje morgon som jag publicerar under mina anteckningar på Facebook.
De flesta finns även här om du inte har FB.

Min bok ”JA MÅ JAG LEVA”
Jag har alltid haft en liten dröm om att bli författare. Så en höst la jag mycket av min kvällstid att skriva en bok. ”Ja må jag leva!” jag tryckte upp den i ett exemplar🙂 Men texterna finns här på nätet.
Läs den här.

Hemligt
Ett projekt som fick en hel del uppståndelse i lokal media. Jag ville samla in historier om vad folk tyckte om Arbetsförmedlingen. Det blev många inskickade men de blev så negativa att jag valde att aldrig publicera materialet. Besök projektets webb här.

Älska Mig
Ett underbart filmprojekt där vi var ett gäng på cirka 70 personer, främst ungdomar som tillsammans gjorde en novellfilm. Filmen fick ta emot pris på en tävling i Mamö för bästa filmmusik…bara lokat producerat, så gott som. Kanske en dag ligger filmen på webben:-)

Filmen om döden
Ville testa att göra en film helt själv och som skulle beröra. Shit va folk fick för sig grejer. STRIX hörde av sig och undrade om de fick göra en dokumentär…hahaha…
Se filmen här.

100 spänn
Konstigt att så få ha nappat på den här grejen. Man skriver till mig och berättar vem som borde få 100 spänn och så får man typ det.
Läs mer här.

Barnsånger
Jag och mina barnsånger…lyssna här.

Barnsagor

Kommer inom kort….tänker publicera mina sagor om:

Farbror Mys

Pelle Bus

Pelle & Maja

Byboo.se
Ett samarbets projekt mellan Reaktor Sydost (då jag jobbade där) och Interactive Institute. Ett projekt som BRÅ gick in och stäöttade för att arbeta med området digital mobbing.
Besök projektets webb här.