Föreläsningar


Flattr this

Micke har snabbt blivit en populär inspiratör och hans föreläsningar
(alt. föreställningar) hyllas. Kärnan i föreläsningarna är de starka känslor han lyckas förmedla, glädjetårar blir till allvarsamma tankar som snabbt skämtas bort på nytt. Det är förmågan att gång på gång leverera både glädjerus och eftertanke hos publiken som gör Micke så speciell.

Med en enorm kärlek och stor nyfikenhet möter han sina medmänniskor. Micke är en idéspruta och samtidigt en flitig observatör av vår tids digitala, men även familjära, vardagshändelser. Ingenting är omöjligt när han talar om förändring, drömmar eller möjligheterna med internet och digitala medier. Men oavsett vad, så börjar allting i oss själva.

Micke föreläser just nu inom tre spår. Målgruppen är vuxna eller högstadie/gymnasie elever.

”Vår bästa tid är nu”
Våra barn är vår framtid. Morgondagens arbetstagare och givare. Hur påverkas vi som vuxna, föräldrar, arbetsgivare, lärare eller pedagoger när våra barn mer eller mindre föds med digitala navelsträngar? Vilka nya utmaningar stundar? Micke Gunnarsson hävdar bestämt att ”Så som nu har det aldrig varit, så som nu kommer det aldrig mer att bli”.

”Ja må ja leva”
Det är roligare att göra det man tänker, än att tänka på saker man vill göra:-)
Micke tar er med på en resa om kraften i sig själv och hur vi just nu lever i ett slags Liseberg där förändringarna är påtagligare än någonsin. Ingenting är omöjligt, det tar bara lite kortare tid! Han delar med sig av sina egna erfarenheter från att ha ”gått i väggen” till att börja upptäcka nya perspektiv i livet. Micke talar också om vår barnatro, hur vi måste börja ta hand om oss själva för att ta hand om våra barn, någon annan genväg finns inte!

”Har du överhuvudtaget kollat in kontrollpanelen eller kör du mest på default?
Micke provocerar och inspirerar kring våra inställningar kring saker och ting. Jobbar jag som anställd eller delar jag en vision? Vilka signaler sänder jag till min omgivning? Handlar det om att överleva dagen eller leva den. Ger vi oss in i matchen eller skriker vi:
– Blanda inte in mig i mitt liv!?

Idag driver Micke, bland annat, sitt hjärtebarn Barnatro AB och Fredsuppdraget.se. Han bloggar och är grundare till kampanjen ”Varenda unges rätt till MVG”. Micke föreläser även för barn och ungdomar runt omkring på Sveriges skolor. Han är författare till boken ”Det är bara de som bestämt sig för vart de ska som kan gå vilse”.

Tidigare har han bland annat startat upp IT-bolag, arbetat som lärare, medverkat i teaterensemble, grundlagt en gymnasieutbildning, arbetat som mediepedagog, ingått i forskningsprojekt på temat mobbing och digitala medier. Han har ”gått in i väggen” och rest sig upp, varit tillsammans med sin underbara fru Jenny i 20 år och har 3 barn tillsammans med henne.

Föreläsningarna riktar sig till människor som på något sätt arbetar med våra barn och ungdomar. Men passar även utmärkt till företag som vill ge sin personal en inspirerande vitaminkick utöver det vanliga och kanske redan nu vill fundera på arbetstagare som komma skall och hur det kan påverka och utmana våra befintliga organisationer.

Ta del av en improvisationsföreläsning på 20 min!

För bokning eller bara typ bolla ideér och tankar, kontakta Micke!

Feedback från kunder/publik:

”Det borde vara en mänsklig rättighet för alla inblandade inför en 1-1 satsning att lyssna på @mickegunnarsson Fantastisk!”
Fredrik Andersson / Rektor / Magnsarpsskolan Ängelholm

”Micke Gunnarsson. En av de bästa föreläsningarna i mitt liv. Tack!”
Jocke T

”Micke Gunnarssons föreläsning var magisk. Jag lyckades behärska mig och filma 5 minuter av hans 45min i rampljuset. Kontentan är: Ni som har möjlighet att se honom föreläsa/inspirera, tag chansen!!”
http://www.ellwe.se

”Idag fick jag för första gången möjlighet att lyssna till honom live under en timme. En sån där timme som man önskar inte ska ta slut.”
http://www.thornstrom.se

” Helt underbart. En sådan start som vi drömde om och fick. Kick-Off låter mesigt i sammanhanget: Kick-On, Kick-In eller bara kick.”
Smedjebackens kommun och skolor

”Så otroligt inspirerande och så mycket sanningar om livet har jag inte hört på en och samma kväll!! HELT ENKELT UNDERBART MÅ JAG SÄGA!
Från sms:ande publik

Herre gud, jag är så glad att jag fått lyssna på dig. Efter 5 års studier har jag nu lyssnat på den bästa föreläsningen ever. Tack
//Sophie

One response to “Föreläsningar

  1. Pingback: Nu har jag uppdaterat min nya sida lite grand…. « Micke Gunnarsson